HotrodRadio Stream

Mats Productions .. NO WAY MATS PRODUCTIONS
Wij van Hotrodradio waarschuwen iedereen voor de praktijken van Mats Productions!!

Niets bestellen daar, er wordt niets gemaakt en geleverd.
Wij heben daar jingles laten maken, en hebben een deel aanbetaald. Na heel veel mail en heel veel beloftes en toezeggingen via de telefoon (die ze niet meer opnemen) wordt er uiteindelijk niet meer gereageerd en krijg je niets binnen.


Via hun website: http://www.nggr.nl/mats/new/index.php wordt er van alles beloofd. Maar je bent nu gewaarschuwd!!

 

Naam: A Matser
Omschrijving: Afname Jingle
Tegenrekening: NL26ABNA0527991074Dance-act Lost Frequencies behaalt miljard streams op Spotify
De ook in Nederland populaire Belgische dance-act Lost Frequencies (echte naam Felix De Laet) heeft deze week de magische grens van een miljard gestreamde tracks op muziekplatform Spotify bereikt.
Festival Eurosonic/Noorderslag bevestigt nog eens 121 acts
Maar liefst 121 artiesten en bands zijn toegevoegd aan het programma van Eurosonic/Noorderslag 2018. De line-up van het festival in Groningen is daarmee bijna rond.
Oleta Adams geeft optreden bij Trouw Kerstconcert
De Amerikaanse zangeres Oleta Adams is dit jaar een van de artiesten die optreedt tijdens het Trouw Kerstconcert. Ook Trijntje Oosterhuis, Richard Groenendijk, Stef Bos, Anita Meyer, Noortje Herlaar en The BlueBirds zijn van de partij, meldt Omroep MAX. 
Taylor Swift treedt voorlopig niet op in Nederland
Taylor Swift heeft vrijdag drie stadionconcerten aangekondigd in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De Amerikaanse popzangeres treedt op 8, 15 en 22 juni op in respectievelijk Manchester, Dublin en Londen.
Demi Lovato en Disney aangeklaagd om superhit uit Frozen
Het nummer Let It Go, de 'theme song' van Disneys populaire animatiefilm Frozen uit 2013, is "schaamteloos gejat", aldus Jaime Ciero. De zanger zegt dat het nummer overduidelijk ge├»nspireerd is op zijn nummer Volar, die hij in 2008 uitbracht en volgens hem wereldwijd werd gedraaid op de radio.
Ook Queens of the Stone Age naar Rock Werchter
Ook Queens of the Stone Age komt volgend jaar naar Rock Werchter. De band geeft een optreden op de eerste dag van het Belgische festival.

 


 

Extra Informatie & Nuttige Links