HotrodRadio Stream

HotrodRadio contact gegevens:

 


Tijdens de uitzendingen van Hotrodradio is er ook de mogelijkheid om via Skype contact te zoeken.
Zoek op Skype naar: Hotrodradio

 

Voeg ons toe als vriend:  hotrodradio@hotmail.com


Mailen kan naar:

info@hotrodradio.nl 

 Post gegevens van HotrodRadio:

Stichting Hotrodradio
Kastanjelaan 37
2101 XK Heemstede
[IBAN] NL 56 INGB 0006814911
ING Heemstede

Stichting Hotrodradio staat notarieel ingeschreven in Hillegom. Dance-act Lost Frequencies behaalt miljard streams op Spotify
De ook in Nederland populaire Belgische dance-act Lost Frequencies (echte naam Felix De Laet) heeft deze week de magische grens van een miljard gestreamde tracks op muziekplatform Spotify bereikt.
Festival Eurosonic/Noorderslag bevestigt nog eens 121 acts
Maar liefst 121 artiesten en bands zijn toegevoegd aan het programma van Eurosonic/Noorderslag 2018. De line-up van het festival in Groningen is daarmee bijna rond.
Oleta Adams geeft optreden bij Trouw Kerstconcert
De Amerikaanse zangeres Oleta Adams is dit jaar een van de artiesten die optreedt tijdens het Trouw Kerstconcert. Ook Trijntje Oosterhuis, Richard Groenendijk, Stef Bos, Anita Meyer, Noortje Herlaar en The BlueBirds zijn van de partij, meldt Omroep MAX. 
Taylor Swift treedt voorlopig niet op in Nederland
Taylor Swift heeft vrijdag drie stadionconcerten aangekondigd in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De Amerikaanse popzangeres treedt op 8, 15 en 22 juni op in respectievelijk Manchester, Dublin en Londen.
Demi Lovato en Disney aangeklaagd om superhit uit Frozen
Het nummer Let It Go, de 'theme song' van Disneys populaire animatiefilm Frozen uit 2013, is "schaamteloos gejat", aldus Jaime Ciero. De zanger zegt dat het nummer overduidelijk ge├»nspireerd is op zijn nummer Volar, die hij in 2008 uitbracht en volgens hem wereldwijd werd gedraaid op de radio.
Ook Queens of the Stone Age naar Rock Werchter
Ook Queens of the Stone Age komt volgend jaar naar Rock Werchter. De band geeft een optreden op de eerste dag van het Belgische festival.

 


 

Extra Informatie & Nuttige Links