Jump to content

Hotrod Radio gebruikt Cookies. Lees de Privacy Policy voor meer info. Voor akkoord klik de op de link rechts:    Ik aanvaard het gebruik van Cookies voor Hotrodradio.


- - - - -

Mededelingen


 • Log in om te reageren
Geen reactie op dit onderwerp

#1 -=Hotrod=-

 

  Penningmeester

  • ID No: 2
  • Groep: Beheerders
  • berichten: 4600
  • Facebook:

  • Skype:
  • Land: Country Flag
   

Geplaatst 14 October 2011 - 10:24 AM

Laatste mededelingen:

Vacature:
Vacatures op Hotrodradio. Er is altijd ruimte voor extra DJ's of DJ's in de dop. Wij leren je hoe het moet, en het kan gewoon vanaf je eigen huis adres. Lijkt het je leuk? Meld je dan aan bij ons. Wij hebben het leukste en gezelligste radio team van Europa :)


iPhone
Hotrodradio nu ook de iphone. Zojuist is ook de de mobile Iphone website van Hotrodradio.nl online gegaan. Niet alle functionaliteit is toegevoegd op de mobile versie, omdat de Iphone het niet altijd ondersteund. Er is voor gekozen om de verzoekjes pagina niet toe te voegen. Dit zou niet meer leesbaar worden op het toch 'kleine' scherm. Ook zou moeten switchen van player naar website wat het luister plezier niet ten goede komt. Voor meer info kijk je op www.hotrodradio.nl


S4H
Website van Hotrodradio is aangepast. De muziek request module van Hotrodradio.nl is aangepast door de S4H webdesign afdeling. Er kan nu ook gezocht worden op artiest en titel. Door optimaal gebruik te maken van MySQL queries, reageert de website super snel. Binnenkort zal ook de 2e taal door de S4H webdevelopers worden aangepakt. Alle overbodige routines en scripts worden dan aangepakt. www.s4hhosting.nlDJ Info
HotrodRadio groeit en groeit. We hebben een enorme stijgende lijn in het aantal luisteraars. U vind het kennelijk erg leuk en goed wat we doen. Dat merken we ook aan het aantal verzoeken om te komen als DJ bij ons. Alle avonden zijn inmiddels aardig gevuld, maar we kunnen altijd DJ's gebruiken voor een programma op de dag of een avond. Er staan nog vele 'nonstop' plaatsen vrij. Check de programmering voor een eventuele vrije tijd. tevens kunt u ook als reserve DJ geplaatst worden zonder verplichtingen. Lijkt het je leuk, meld je dan bij ons aan.


Radio Info
HotrodRadio is wellicht HET meest veelzijdige station van nederland, zelfs de ccommerciele  en publieke omroepen draaien niet zo gevarieerd in een avond... Dat is de kracht van HotrodRadio.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Extra Informatie & Nuttige Links

Site Info