Jump to content

Hotrod Radio gebruikt Cookies. Lees de Privacy Policy voor meer info. Voor akkoord klik de op de link rechts:    Ik aanvaard het gebruik van Cookies voor Hotrodradio.


Donatie Mogelijkheden


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
Geen reactie op dit onderwerp

#1 Delmare

 

  -=V.I.P=-

  • ID No: 3
  • Groep: -=VIP=-
  • berichten: 884
  • Skype:
  • Land: Country Flag
   

Geplaatst 21 March 2012 - 10:20 PM

Bijgewerkt: 05-11-2015

HotrodRadio is een internet radiostation die het voor hobbyisten mogelijk maakt hun hobby live op de radio uit te voeren.Wij bieden (zover als onze zendtijd reikt) een plekje op de stream van Hotrodradio. De DJ's betalen hiervoor een maandelijks bedrag en zijn daarmee ook meteen donateur van (hun) eigen radiostation. Tot nu waren de inkomsten uit donaties kostendekkend maar gezien het succes van Hotrodradio is een uitbreiding in uitzendtijd noodzakelijk.
Op dit moment betalen wij aan Buma/Stemra en Sena onze rechten voor 7 x 1 dagdeel een bedrag van bijna €3.000,00
dus u kunt nagaan hoe hoog de kosten gaan worden met de voor ogen staande plannen van Hotrodradio want uiteindelijk willen we toch naar de 24/7 live mogelijkheid. Wij blijven als stichting op niet commerciële basis voortbestaan vanwege het feit dat de vaste kosten aan de instanties met factor 15 moeten vermenigvuldigd.
Kosten streamhosting via S4H.nl én de website gebouwd/onderhoud door S4H.nl worden door de genoemde bedrijven gedoneerd.
DJ's willen ook meer zoals optredens namens Hotrodradio verzorgen in de vorm van een drive-inn discotheek én natuurlijk zijn daar ook instrumenten voor nodig.
Ook naam-jingles voor ons station kosten veel geld, voorbeeld 1 pakket van 3 jingles met 4 woorden € 30.00 ex btw.
Tot nu maakten wij jingles zelf wat enorm tijdrovend is en met gebruik van materiaal die ook door andere stations worden gebruikt.
Nu, met zo'n (schrik niet) 3.4 Miljoen passanten per maand op onze site en nog steeds groeiende denken wij dat doneren aan onze stichting écht een pree is voor u of uw instelling maar zeker aan ons radiostation.Doneren aan stichting Hotrodradio kan op verschillende manieren.
Uitleg;
Wij delen onze donateurs op in 2 groepen te weten, donaties van luisteraars en sponsoring door bedrijven/instellingen.
Laat ik met de luisteraars beginnen.
Luisteraars hebben de mogelijkheid om op diverse manieren een donatie te doen en krijgen naast het luistergenot nog wat leuke noviteiten op ons forum waarmee zij zich onderscheiden van de overigen.

Luisteraars die aan ons radiostation een vast repeterende donatie willen gaan doen krijgen net als onze DJ's en aangeslotenen een donateurs formulier en zijn dan (vast) aangeslotenen. Dit formulier staat in deze uitleg.
Wenst u geen gebruik te maken van internet bankieren is er nog de mogelijkheid een donatie via uw bank over te schrijven, u gebruikt daarvoor ons onderstaand bankrekeningnummer.


.......................
Stichting Hotrodradio.nl
Kastanjelaan 37
2101XK - Heemstede .

Stichting Hotrodradio.nl
KvK 54970598 - ING Heemstede [IBAN] NL 56 INGB 0006814911

.......................

Bedrijven/Instellingen;
Het reclame maken op een niet commercieel radiostation blijft ook in deze tijd een moeilijk verhaal maar wij zien mogelijkheden om uw bedrijf/instelling tóch naar voren te brengen óp de radio of in verband met stichting Hotrodradio.nl.
Als voorbeeld laten wij u hieronder een voorbeeld horen hoe het kan op de radio maar denkt u ook aan de mogelijkheden als wij b.v. de webcam (die streamed via U-Stream en wereldwijd te bezien is) gebruiken in tekst met onze online banner (beluister de player als voorbeeld) of in den lande tijdens optredens van onze dj's of op markten in onze stands.Denk bij dit laatste dan aan door u aangeleverde shirts/petten/ enz.
Grote banners e.d. kunnen wij helaas niet plaatsen op de site (wetgeving) maar ook hier zien wij een mogelijkheid om binnen de wet uw naam op de site te verkrijgen.
Kortom, er zijn legio mogelijkheden om uw instelling naamsbekendheid te geven en óók heel belangrijk, Hotrodradio een warm hart toe te schrijven.

Hieronder vind u een geluidsbestand en een Donateur - inschrijfformulier welke u kunt downloaden>invullen en retourneren naar;
penningmeester@hotrodradio.nl .

Bijgevoegde Bestanden


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Extra Informatie & Nuttige Links

Site Info