Drummer Joey Kramer klaagt medebandleden van Aerosmith aan
Aerosmith-drummer Joey Kramer stapt naar de rechter omdat hij zondag niet met de band mag optreden tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. Kramer wilde na een langdurige blessure afgelopen herfst al terugkeren in de band, maar de andere bandleden twijfelen aan zijn fysieke en mentale gesteldheid, meldt People woensdag.
Alicia Keys komt op 20 maart met nieuw album gevolgd door tournee
Alicia Keys brengt op 20 maart haar nieuwe album Alicia uit. Het eerste album van de zangeres sinds Here uit 2016 wordt vanaf juni gevolgd door een tournee door Europa en Noord-Amerika, maakt Keys dinsdag bekend via Twitter.
Jonas Brothers schrijven lied terwijl ze dronken worden
The Jonas Brothers zijn te gast bij Seth Meyers, die ook Jack McBrayer van 30 Rock en zijn eigen broer Josh Meyers van That '70s Show heeft uitgenodigd. Met zijn allen worden ze dronken, terwijl ze binnen vijf minuten een liedje proberen te schrijven.
Rapper Kendrick Lamar hoofdact op zomerfestival in Hyde Park
Rapper Kendrick is op 5 juli de hoofdact tijdens het BST Hyde Park festival in Londen. De rapper zal worden vergezeld door James Blake en Alabama Shakes-zangeres Brittany Howard, meldt de organisatie van het festival dinsdag via Twitter.
John Legend en DJ Khaled eren overleden Nipsey Hussle bij Grammy Awards
John Legend en DJ Khaled geven zondag tijdens de uitreiking van de Grammy's een concert ter ere van de in maart vorig jaar overleden rapper Nipsey Hussle, meldt Rolling Stone dinsdag. Ook rapper Meek Mill doet mee aan het eerbetoon aan de rapper die postuum genomineerd is in drie categorie├źn van de Amerikaanse muziekprijzen.
Taylor Swift houdt tour kort vanwege de gezondheid van haar moeder
Taylor Swift houdt haar tour na het uitbrengen van haar album Lover kort, omdat het niet goed gaat met de gezondheid van haar moeder. In een interview met Variety vertelt de zangeres dat haar moeder naast borstkanker ook een hersentumor heeft.

 


 

Extra Informatie & Nuttige Links